Terug naar de startpagina

Zin om vrijwilliger te worden bij Maeykehiem? Kijk snel wat u allemaal kunt doen.

  • Deze pagina heeft (nog) geen Friese vertaling.

Vacatures voor Vrijwilligers

Het kriebelt natuurlijk na het lezen van al die mooie ervaringen van vrijwilligers. Bent u benieuwd wat u kunt doen? Op deze pagina vindt u een overzicht van de vacatures voor vrijwilligers.

Is samen fietsen of wandelen iets voor u?
Veel cliënten van Maeykehiem houden ervan om na hun werk nog even lekker naar buiten te gaan. ‘Uitwaaien’ tijdens een wandeling of fietstochtje. Daarom zoeken we wandel- en fiets vrijwilligers die één-op-één met cliënten naar buiten gaan.

De vraag ligt voornamelijk in de avond- en weekenduren. Tijden en frequentie zijn in overleg.

Gezellige vrijwilliger gezocht voor uitjes
In de weekenden als er geen dagbesteding of werk is zoeken veel cliënten wat extra gezelschap. Om bijvoorbeeld samen een boodschap te doen, in een kroegje een ‘bakkie’ te drinken, zwemmen, bij voetbal of tennis in het dorp kijken of naar de motorcross. Maar ook om het ‘gewoon’ gezellig te maken op de woongroep met een praatje, puzzeltje of voorlezen. Alles is mogelijk. Het grootste belang hechten cliënten aan het opbouwen van een band en fijn contact.

De tijden in de weekenden en de frequentie waarop u kunt overleggen we samen.

Whizzkid gezocht
We hebben verschillende cliënten die graag willen leren met een computer of Ipad om te gaan of die het gezellig vinden om computerspelletjes te spelen. Voor deze cliënten zoeken we een enthousiaste vrijwilliger die handig is met de computer en het leuk vindt om cliënten wegwijs te maken.

De vraag ligt met name in de weekend- en avonduren. Tijden en frequentie zijn in overleg.

Enthousiast geworden? Neem dan snel contact op met vrijwilligerscoördinator Martine Zijlstra.