Maeykes Bibliotheek

Een unieke samenwerking tussen Maeykehiem en de Bibliotheken Mar en Fean. Cliënten van Maeykes Bibliotheek verzorgen de boekenuitlening en de Bibliotheken levert de boekencollectie.

Foto: Peter Wassing.
Sint Nicolaasga. De cliënten van Maeykehiem werken in de bibliotheek en helpen ook klanten die een boek uitzoeken, een boek terugbrengen of een cadeau kopen.
Opdracht 150 km. t.a.v. Sanne de Boer.

Kwaliteit staat voorop!
De cliënten van Maeykes Bibliotheek zijn hier werkzaam via Maeykehiem. We bieden de mensen nieuwe perspectieven door hen werkervaring te laten opdoen. Door het contact met klanten groeien ze naar een meer zelfstandig functioneren. Kwaliteit en plezier in het werk staat altijd voorop!

Méér dan een Bibliotheek…
Maeykes Bibliotheek is méér dan alleen een Bibliotheek. U kunt hier ook terecht voor bijzondere eigengemaakte cadeaus, woondecoratie, drukwerk of een heerlijk kopje koffie in ons koffiecafé.

Drukwerk
Op zoek naar extra handen voor een mailing, het maken van een boekje of drukwerk? Onze cliënten draaien hier hun hand niet voor om. Opdrachten zoals kopiëren, inbinden, lamineren en mailings van print tot verzending zijn ons op het lijf geschreven.

Cadeaus & woondecoratie
Bent u op zoek naar een uniek cadeau? De cliënten van Maeykes Bibliotheek verkopen cadeaus en maken deze soms ook zelf! In overleg kunnen we eventueel ook cadeaus op bestelling maken. Vraag gerust één van de medewerkers naar de mogelijkheden. Ook voor woondecoratie kunt u bij ons terecht.

Koffiecafé
Een boekje lezen in Maeykes Bibliotheek onder het genot van een heerlijk vers kopje koffie? Dat kan! Wij staan voor u klaar. Zo wordt het lenen van boeken nóg leuker!

Openingstijden
Maandag t/m donderdag van 10.00 tot 15.30 uur en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Graag tot ziens in Maeykes Bibliotheek!

Rengersstraat 2
8521 LE Sint Nicolaasga
T: (0513) 43 17 54
M: bibliotheek@maeykehiem.nl