Speeddate en rondleiding

Tijdens de Week van Zorg en Welzijn, van 12 tot en met 17 maart, opent Maeykehiem op een bijzondere manier extra haar deuren: op dinsdag 13 maart kunnen toekomstige medewerkers met hun CV langskomen tijdens een speeddate. Op zoek naar vrijwilligerswerk, een BBL-plek, een stageplek, vakantiewerk of een vaste baan? Kom langs om je mogelijkheden te bespreken. Op 15 maart en 16 maart geeft gastvrouw Nienke een rondleiding aan iedereen die mee wil weten over Maeykehiem.

Speeddate voor toekomstige medewerkers
De speeddate vindt plaats op 13 maart van 13.30 tot 17.00 uur aan Bouwen 17 in Sint Nicolaasga. Tijdens de speeddate kan er tien minuten met een medewerker van Maeykehiem worden kennisgemaakt, en andersom. Op die manier krijg je als toekomstige medewerker een beeld. Medewerkers zitten klaar om alle vragen te beantwoorden en te vertellen over hoe motiverend, enerverend en dankbaar werken in de gehandicaptenzorg is – en natuurlijk wat Maeykehiem speciaal te bieden heeft. Aanmelden kan door je CV te sturen naar afdelinghr@maeykehiem.nl.

Open dagen met koffie, thee en lekkers
Op donderdag 15 of vrijdag 16 maart houdt Maeykehiem open huis met koffie, thee en zelfgebakken lekkers. Wie meer wil weten over Maeykehiem is tussen 13.00 en 17.00 uur van harte welkom aan Bouwen 17. Gastvrouw Nienke, van de dagbesteding Drifter, leidt bezoekers rond. Tijdens deze dagen zijn er eventueel ook medewerkers aanwezig die meer kunnen vertellen over werken bij Maeykehiem. Bezoekers kunnen daarnaast ook op eigen gelegenheid Maeykes Bibliotheek aan de Rengerstraat 2 en de dagbestedingslocaties Drifter op het terrein van Maeykehiem en Inducent aan de Molenkap 14 in Sint Nicolaasga bezoeken.

Over de Week van Zorg en Welzijn
De Week van Zorg en Welzijn is een initiatief van de veertien regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn, die samenwerken in Stichting RegioPlus. De Week van Zorg en Welzijn heeft als doel om het imago van de sector zorg en welzijn verder te verbeteren en jongeren te motiveren om te kiezen voor een baan en/of opleiding in deze sector. Stichting Maeykehiem wil door deelname aan de week laten zien wat er op zorg- en welzijnsgebied allemaal mogelijk is, wat betreft wonen, ondersteuning en werken bij Maeykehiem. Een overzicht van alle activiteiten bij collega-zorgorganisaties in de regio is te vinden op de website van Zorgplein Noord.