Trijn van der Meulen nieuwe bestuurder Maeykehiem

Trijn van der Meulen is per 1 oktober de nieuwe bestuurder van Maeykehiem. Zij volgt interim-bestuurder Raymond van Zoolingen op. Hans Konst, voorzitter Raad van Toezicht: “We zochten een verbinder met visie op (VG) zorg en met hart voor Friesland. Dat is precies wie we hebben gevonden in Trijn van der Meulen.”

Zorg rode draad

Trijn van der Meulen is nu nog bestuurder bij Frion, een organisatie voor cliënten met een verstandelijke beperking in Overijssel. Zorg en inzet voor mensen met een beperking zijn een rode draad in haar loopbaan. De van oorsprong verpleegkundige was eerder directeur bij Thuiszorg Het Friese Land, directeur Empatec en regiodirecteur bij Kentalis. Zij deed de Master Executive Changemanagement van SIOO en de MBA Public & Private van Nijenrode.

Professionals in de zorg de ruimte bieden om hun werk goed te doen is een belangrijke drijfveer voor Van der Meulen. Ruimte om vanuit vakmanschap zelf te beslissen en goede bedrijfsvoeringsprocessen zijn daar voorwaarde voor. Trijn is bedreven in dat organiseren en versterken.

Aanpakken en verbinden

Konst: “Trijn heeft ruime ervaring als directeur en bestuurder in de (VG) zorg, pakt aan, stimuleert en is daarbij altijd in verbinding met anderen. Dat past goed bij de koers en netwerkpositie van Maeykehiem. Wij zijn heel verheugd dat zij ons binnenkort als bestuurder komt versterken.”